Τρίτη 16 Μαΐου 2017

~ «Μαμά, πότε θα πάμε στο νονό;» - Ένα συγκλονιστικό κείμενο για τον Σωτήρη που έφυγε νωρίς...~ "αμφ.": Από την Γεωργία μας, την αδελφή (του + αδελφού...)

Ένα συγκλονιστικό κείμενο, για τον πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας Σωτήρη Αντωνόπουλο που έχασε τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα.
Ένα συγκλονιστικό κείμενο, για τον πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας Σωτήρη Αντωνόπουλο που έχασε τη ζωή του στο αεροπορικό δυστύχημα του περασμένου Οκτωβρίου με το Τσέσνα στα Καλάβρυτα, δημοσίευσε στο facebook η Μαρία Λουγιάκη, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την βάπτιση του παιδιού της, του οποίου νονός ήταν ο αδικοχαμένος αεροπόρος!
Χωρίς περισσότερα λόγια, σας το παραθέτουμε αυτούσιο, μετά από την σχετική άδεια που μας έδωσε η κα Λουγιάκη:
"Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τη βάφτιση του Οδυσσέα.. από εκείνη την υπέροχη μέρα που μας έκανες τη τιμή να γίνεις ο πνευματικός του πατέρας, ο «νονόσο» όπως εκείνος σε έλεγε. Αύριο κλείνουν 7 μήνες που έφυγες ταξίδι όπως του λέω.
Δεν υπάρχει ούτε μία μέρα που να μη σε σκεφτούμε, ούτε μια μέρα που να μη ζητήσει να σου μιλήσει, ούτε μια μέρα που να ακούσει αεροπλάνο να περνάει και να μη πει 
«Μαμά!! 
Ο νονός περνάει !!!! ... δε μου μιλάει..» 
και εγώ να του απαντώ 
«ναι αγάπη μου.. ο νονός πέρασε! 
Πάει ταξίδι. Σου απαντάει αλλά δε τον ακούς...» 
και τότε έρχεται η επόμενη ερώτηση 
"θα πάμε στο νονό μαμά? "
και η δική μου απάντηση πάντα η ίδια. 
« θα πάμε, αλλά είναι πολύ μακριά και θα αργήσουμε πολύ να τον δούμε. Και εσύ ακόμα περισσότερο». Βλέπουμε φωτογραφίες σου, και πολύ συχνά το βίντεο που έφτιαξε ο υπέροχος φίλος σου ο Lukas.. Έτσι μόνο ησυχάζει.
Σωτήρη μου.. σε ευχαριστώ που υπήρξες στη ζωή μας.. μας λείπεις ακόμα περισσότερο σήμερα.. ελπίζω και εύχομαι να νιώθεις την αγάπη μας και να δικαιολογείς τα δάκρυα μας".
http://defenceline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου