Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Μπορεί ν΄απαντήσει κανείς σ΄αυτούς τους "Μικρούς Ήρωες" και στις οικογένειές τους;

Αποτέλεσμα εικόνας για αναζήτηση αιμοδοτών
Χαίρετε!
έχω την ευλογία εκ Θεού, 
να είμαι Θαλασσαιμικός
(μεσογειακή αναιμία)!
Είμαι 48 ετών με 3 παιδιά. Κάθε χρόνο ΓΙΑΤΙ πρέπει αυτούς τους μήνες να υποβαλλόμαστε αγωνιωδώς σε αναζήτηση αιμοδοτών, την στιγμή κατά την οποία μάλιστα το Σύνταγμά μας προστάζει το ακριβώς αντίθετο;
Μεταγγίζομαι στη μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας στο νοσοκομείο παίδων "Αγία Σοφία".
Την εν λόγω μονάδα υποστηρίζει ο σταθμός αιμοδοσίας του προαναφερθέντος νοσοκομείου.
Πάντοτε υπήρχανε κάποια προβλήματα, όμως όχι σε τέτοιο βαθμό και σίγουρα χωρίς τόση αναλγησία, όπως τα τελευταία 2-3 έτη, από την στιγμή που συνταξιοδοτήθηκε ο διευθυντής της συγκεκριμένης αιμοδοσίας (αιμοδοτικού σταθμού)!
Βρέθηκα σε αυτή την δυσάρεστη θέση να προβώ στην συγκεκριμένη καταγγελία, διότι δεν πάει άλλο!!!
 Έχουμε απομυζήσει όοοοολους τους συγγενείς και φίλους μας και ακόμα έχουμε ελλείψεις(Ιανουάριο-Φεβρουάριο 2017 και ολόκληρο το περασμένο καλοκαίρι 2016).
Σας επισυνάπτω και τις σχετικές ανακοινώσεις από την εν λόγω υπηρεσία, οι οποίες να σημειώσω εδώ, ότι ΠΟΤΕ δεν αποστέλλονται-λονταν ή κοινοποιούνται-ποιούνταν στο ΕΚΕΑ, ούτε στις υπόλοιπες μονάδες του νοσοκομείου παίδων, καθώς επίσης ούτε και σε άλλα αιμοδοτικά κέντρα(νοσοκομεία) για να λάβουμε την προσήκουσα αρωγή!!! Μόνον σε εμάς!!!!
Ευελπιστούμε στην ΑΜΕΣΗ παρέμβασή σας για την επίλυση επιτέλους του συγκεκριμένου τεράστιου προβλήματός μας, που πλέον αρχίζει να λαμβάνει τυραννικές, ρατσιστικές μα προπάντων αντιανθρωπιστικές διαστάσεις, με νομοτελειακό γεγονός, την επί τα χείρω πορεία της υγείας μας!!!!
μετά τιμής

Κωνσταντίνος Βαϊόπουλος

ΥΓ: Το έστειλα στο site του Φλαμπουράρη.......
Φωτογραφία της Βάνα Μυρίλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου