Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

~ Έχουμε νέα από το Αλέξανδρο!!!

 (θυμηθείτε: 

Ο Αλέξανδρος και τ΄άλλα "παιδιά"...)


Μετά την πρώτη χημειοθεραπεία εξαφανίστηκαν σχεδόν (αν όχι τελείως) οι εστίες καρκίνου, γεγονός που άφησε έκπληκτο τον πραγματικά πολύ έμπειρο και ειδικό για τη συγκεκριμένη πάθηση γιατρό που τον παρακολουθεί. Στα τόσα χρόνια ιατρικής προσφοράς του, δεν έχει ξανασυναντήσει τέτοια ευχάριστη εξέλιξη μετά από πρώτη χημειοθεραπεία.Ο αριθμός των χημειοθεραπειών αποφασίστηκε να μειωθεί στο μισό και να ακολουθήσουν εξετάσεις. Εύχεσθε!

Ευχαριστώ τη σύζυγό του Αλέξανδρου, Γεωργία
Με τιμάει ιδιαίτερα, η επικοινωνία που έχει μαζί μου και επιπλέον με ωφελεί πνευματικά διότι οι συζητήσεις που κάνουμε σχετικά με τον αγώνα τους και τα γεγονότα που βιώνουν μου δίνουν μεγαλύτερο ζήλο για προσευχή και ελπίδα και δημιουργώντας μου δέος.  

Ευχαριστώ τον "αμφοτεροδέξιο" και όλες τις ιστοσελίδες που με τις αναρτήσεις τους μας δίνουν τη δυνατότητα να ερχόμαστε πιο κοντά στο συνάνθρωπο μας και στο Θεό.

Ευχαριστούμε όλους εσάς για την αγάπη σας, την προσευχή σας και το κεράκι σας. Όλα δείχνουν ότι ο αγώνας αυτός είναι πραγματικά πολύ σημαντικός και μας ωφελεί όλους. Εύχομαι να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο ζήλο και πίστη.

Να παρακαλέσω άλλη μια φορά για προσευχή! 
Για την αδελφή μας Γεωργία,
μητέρα συναδέλφου μου 
(με πολλά προβλήματα υγείας).

Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου