Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

~ "Ένα ανήλικο παιδί, 15 χρονών, είναι όμως ικανό να επιλέξει..."

Φωτογραφία του Dionysios Pylarinos.
Ένα ανήλικο παιδί 15 χρονών δεν κρίνεται ικανό να οδηγήσει και δεν του επιτρέπεται να έχει δίπλωμα.
Ένα ανήλικο παιδί 15 χρονών κρίνεται ακατάλληλο να ψηφίσει και δεν έχει επιλογή ψήφου.
Αν κάποιος έχει σεξουαλική επαφή με ένα παιδί 15 χρονών θεωρείται παιδεραστία, και πολύ σωστά. 

Ένα ανήλικο παιδί 15 χρονών είναι όμως ικανό να επιλέξει και να αποφασίσει για το φύλο του, αυτό είναι το λιγότερο παράλογο. Και όλα αυτά στο όνομα μιας "οπισθοδρομικής προόδου", που μας γυρίζει αιώνες πίσω, σε εποχές εκφυλισμού των ηθών και υποτίμησης της ανθρώπινης φύσης.
Κάποιοι από τους γνωστούς θολοκουλτουριάρηδες, ψευτοπροοδευτικούς, με τα γνωστά συμπλέγματα και την εύνοια πολλών Μ.Μ.Ε., θα μιλούν και θα κραυγάζουν πάλι για ελευθερία επιλογής, για σεβασμό στην διαφορετικότητα και θα χαρακτηρίσουν όλους εμάς, την πλειοψηφία του λαού, φασίστες, σκοταδιστές, οπισθοδρομικούς, ταλιμπάν και τα λοιπά φαιδρά και ανόητα. 

Όμως όλα αυτά είναι δικά τους χαρακτηριστικά, φωτογραφίζουν τους εαυτούς τους, διότι δεν δέχονται την διαφορά της άποψης, της δικής μας, είναι απόλυτοι και αυταρχικοί, δεν σέβονται την πολυφωνία και την ελευθερία έκφρασης για την οποία αγωνίζονται και κόπτονται, παρά μόνο συκοφαντούν, βρίζουν και ωρύονται νομίζοντας ότι κατέχουν αυτοί την απόλυτη αλήθεια και έχουν το δίκιο μονίμως με το μέρος τους... 
Κύριοι δεν είστε μόνο παρανοϊκοί, είστε και σπουδαίοι... φασίστες!


Dionysios Pylarinos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου