Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

~ Δεν είχε καταφέρει να πάρει πρωτιά σε κάποια διοργάνωση πίστεψε όμως στην Παναγία και τελικά, όπως αποδείχτηκε ορθά έπραξε...

Φωτογραφία του Fedon-Panos Christodoulakis.
Η Μεσερέτ Ντεφάρ,αυτή η μικροσκοπική κυρία από την Αιθιοπία δεν είχε καλή χρονιά. Μετά το χρυσό που είχε κατακτήσει στην Αθήνα το 2004, στα 5.000 χιλιόμετρα και το χάλκινο στο Πεκίνο, το 2008, έδειχνε να βρίσκεται σε πτώση.Εξάλλου είχε πατήσει και τα 28 και σε αυτά τα αγωνίσματα βγαίνουν διαρκώς νέα «φυντάνια».
Η Ντεφάρ, που περνά πολύ καιρό στην Ελλάδα, χώρα που την αγαπά όσο και τη δική της,πρίν από την μεγάλη κούρσα, στο Λονδίνο, έβαλε στον κόρφο της την εικόνα της Παναγίας. Κι έτρεξε όπως αυτή ξέρει.
Μετά το καμπανάκι, άφησε πίσω τη συμπατριώτισσά της Τιρουνές Ντιμπάμπα, κι έφυγε προς τον τερματισμό. Ήταν η πρώτη με χρόνο 15:04:25. Και μετά έκλαψε. Έβγαλε την εικόνα της Παναγίας και την έδειχνε σε ολόκληρο το γήπεδο που την χειροκροτούσε. 

Φωτογραφία του Fedon-Panos Christodoulakis.
Για να δείξει από που άντλησε τη δύναμή της. Είχε επιστρέψει εκεί που ανήκε. Στην κορυφή.
Η χρυσή Ολυμπιονίκης,που προπονήθηκε στην Ελλάδα,νέα ομολογήτρια της χριστιανοσύνης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου κόντρα στην αντιχριστιανική πολιτική ορθότητα.
Η Ντεφάρ ανταμείφθηκε με το χρυσό μετάλλιο, στην πιο σημαντική διοργάνωση της χρονιάς,καθώς σε όλη τη διάρκειά της δεν είχε καταφέρει να πάρει πρωτιά σε κάποια διοργάνωση πίστεψε όμως στην Παναγία και τελικά, όπως αποδείχτηκε ορθά έπραξε...

Φωτογραφία του Fedon-Panos Christodoulakis.
Η Ορθοδοξία είναι η ζώσα πίστη στις καρδιές των ανθρώπων όλων των φυλών κι όλων των εθνών που ομολογούν και μαρτυρούν τον Τριαδικό Θεό.



Fedon-Panos Christodoulakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου